Leve het verschil

Na vele jaren ben ik achter het verschil tussen thrillers en literatuur gekomen. Eigenlijk is dat eenvoudig. Ik neem iedere avond een slaappil. Tot die werkt en ik acuut slaperig word, lees ik door. Als ik er dan nog tien bladzijden bijneem van een thriller, blijken die de volgende avond uit mijn geheugen gewist en moet ik ze opnieuw lezen. Als het om pagina’s literatuur met een grote “L” gaat, ben ik ze niet vergeten. Ik hou van thrillers; daar gaat het dus niet om.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.